Nya tag i april

Har sedan den 17 mars inte tränat så mycket, utan har varit förkyld och vilat upp mig ordentligt från förkylningen, som för övrigt satt i en hel vecka.
Så första träningspasset efter förkylning och påskhelg och ledigheter blev igår, torsdag.
Startade hårt med ett pass GRIT Strength, vet inte om man är tokig eller så, men det var skitskönt, touuf och urjobbigt.
Och jag mår bra idag, till och med hostan som jag hade upp till och med igår är idag borta. Så träningen kanske kurerade mig ;-)
 
Hur som helst ska jag försöka mig på en annan  metod just nu, förutom att fortsätta med min träning, för det är den som är rolig.
Har en plan att jag måste träna två pass CXworx i veckan samt två pass GRIT Strength. Detta ska jag inna med och planera för, resterande pass får bli lite omväxlande och valfria, vad som passar just de dagarna.
CX ska jag köra för att stärka musklern ai ryggen, för den nya releasen har ett väldigt bra ryggfokus. Och GRIT för styrka och kondition =)
 
Meröver så har jag beslutat att jag ska fokusera på att äta riktig frukost (det gör jag ju redan iofs) och bra lunch, men sedan på eftermiddag och kväll inte äta så mycket, t.ex. avokado, ägg och en tallrik fil/yoghurt med bär och linfrön.
Dvs inte allt samtidigt men, ett mellanmål med avokado eller ägg, sen ett ägg efter träning och sedan lite senare fil/yoghurt med bär, nötter, linfrön.
 
Vill ju att det ska hända något, och ska köra på detta iallafall en månad, för att se vad som sker med kroppen.
 
Wish me luck!!
 
Ta hand om er =)
Simma lugnt!!
RSS 2.0