Uppdatering v.1 och v.2 - 2014

Året har börjat bra, och började året med 3 dygn i Tänndalen med lite utförsåkning/slalomåkning i Tänndalens fina backar =) Hyfsat snöläge (4-5dm) och bra väder (om än lite blåsigt). Bra träning för kroppen och knoppen samt för lårens fram- och baksida det där med slalomåkning =)
Det blev mitt sista äventyr med min gröna golf, för nu är den såld =( En bra sista resa =D
 
Nu gäller det att hitta en ny bil som jag vill ha , eller rättare sagt en ny gammal bil som har några år på nacken, då de är lite billigare än sprillans nya =P
Fast man skulle ju önska att man kunde köpa en helt ny bil iofs, tänk om man hade lite mer pengar bara (eller typ vinna en ;) )
 
Denna vecka har jag tränat tisdag, onsdag och torsdag. Och även steg för steg gått över mot Paleokost kombinerat med lchf =P
 
Tisdagens träning bestod i ett pass BodyPump, som gick riktigt fint efter 1,5 veckas uppehåll från träningen.
Onsdagsträningen bestod av ett egenkomponerat träningspass som jag utförde på min yogamatta hemma, med 4kg hantalr, gummiband, Ab-roller och chin-up handtag, samt min egna kroppsvikt.
Passet jag körde var:
 
Och det gav bra träningsvärk till dagen efter, samt man kände att man gjort något annorlunda när halva kroppen skakade efter passet =P Pumpade till min spotify låtlista "svenska stora" under träningen, skitbra peppmusik =)
 
Torsdagens träning slutade i ett pass CXworx för mage och bål, välbehövligt att få pina magen och lårmusklerna igen =P samt efter det ett uppmjukande rörligt danspass i form av SH' BAM, gäller att ha skoj också när man tränar, inte bara pressa på och pina kroppen, även om det är lite kul å när man ser resultaten =D
 
Vad kommer då härnäst? Jo på söndag är det Öppet Hus och prova-på-träning på gymmet där jag tränar; Hudiksvall Gym och Fitnesscenter, träna gratis så mycket du orkar i halvtimmeslånga pass =D kan inte bli annat än bra!!
 
Nästkommande vecka har jag tänkt köra nchf (no-carb-high-fat) igen, för att kickstarta kroppen och komma tillbaka till normalläge =) Det vill säga extremt strikt lchf, även kallad fakirkost!
 
Nästa uppdatering om en vecka!! (Måste vara realistisk när jag skriver, och göra det en gång i veckan så det blir av, lätt o glömma bort att jag kan ha denna sida som en tränings- och kostdagbok =P )
 
Ses då!
 
 
RSS 2.0