1:a advent

I söndags var det 1:a advent, 4 veckor till jul. Väntans tider.
I söndags kom den första snön för vintern till hudiksvall. Det kom mellan 5-10 cm nysnö.
Var så otroligt överlycklig, blev så glad när jag tittade ut genom fönstret på vädret, det vita som föll från skyn, och la sig på marken och taken.

Det fortsatte snö hela dagen, fram till klockan 4. Var ute och gick en runda i snön när den föll från skyn. Det var bara otroligt vackert och underbart härligt att det äntligen kom snö.

Jag hade ju trott att det skulle snöa tidigare, och det var väl lite därför jag flyttade hit, för att få det snösäkrare. Men så blev det en vinter som vilken annan (iaf som tidigare än de senaste 2-3 åren).

Men liksom i Linköping finns det här folk som inte gillar snön, som inte vill ha snö. Kanske förståeligt efter förra årets massiva snöfall. Men jag som älskar snön kan inte förstå hur de inte gillar den alls.

Satte upp adventsstjärnor och adventsljusstake på lördagen, hade adventsfika på söndagen. Och myste i min lägenhet.

Nu 2 dagar efter söndagens snöande så håller snön på att smälta bort, isen försvinenr och det är väldigt blöt och tung snö. Inte glad, men det kommer mer snö och det blir kallare - Vinter i hälsingland 2011

Ha det gött
Kram

Mitten av november

Förra året vid denna tid hade detta område och även Linköping redan fått en hel del snö, det var vitt utomhus och kallt.

Nu ett år senare lyser snön och kylan med sin frånvaro.

Det är minusgrader och frost varannan dag, sedan plusgrader och höstakltigt de andra dagarna.

Jag tror det är vädrets omväxlande temperatur som gör att jag håller på att bli sjuk.

Jag vill inte bli sjuk, men känne ri halsen att allt inte är som det ska.

Vill träna, må bra och känna mig stark och frisk.

Göra det jag tycker är roligast, dvs träna och möta likasinnade, de som också tränar på Hudiksvalls Gym :)

Jag tycker om stället och trivs med instruktörer och lokaler.

Jag trivs och tycker om Hudiksvall, min lägenhet, att bo på öster och området jag promenerar genom till och från city/gymmet

Villaområdena, mysigt se in genom fönster och se alla mysiga villor och tomter. Känner mig säker och tycker jag flyttat till en fantastisk stad.
Bara 2 timmars resa hem till Uppsala/Rosersberg
Mittemellan två större städer, Sundsvall och Gävle.
Nära naturen och skogen och det vilda

Den vackraste vyn såg jag förra veckan när jag var ute och gick, kom till en liten höjd, och såg ut över hela hudik på kvällen, lampor lyste inne och ute. Det var vackert =)

en månad kvar till Lucia

Tiden har gått fort, veckorna flyter in i varandra, helgerna flyger förbi.

Har svårt att hitta tid att skriva, det är så mycket annat som händer.

För två veckor sedan så jobbade jag skift varannan dag, började 05:30 och slutade kl 14.

Det tärde på kroppen och man blev helt slut, trött och sliten. Tränade och jobbade som vanligt de andra dagrana, dvs gick upp kl 6-halv 6 dagarna emellan. Och till slut protesterade kroppen.
På fredagen var jag helt slut.

Helgen innan så var jag ute på övning med hemvärnet, insatsplutonen i hudiksvall, trevligt folk och skitkul. HAr saknat hela grejen så otroligt mycket. På med grönkläderna, stridsväst, hjälm, hörselkåpor och fick låna en AK4:a.

Övade i skogen, tog oss fram i terrängen, gruppvis. Det var helt enkelt hur kul som helst, och något jag verkligen saknat, umgänget, göra saker ihopo, skjuta - panga på med lösa skott mot en fiende som sköt mot oss. Gruppera och förflytta oss fram mot fienden. Bara så kul att vara igång igen med detta efter det långa uppehållet =)

Var lite ringrostig, men kom snabbt in i allt igen, vet ju att jag gjort i pincip samma sak förut så det som var helt nytt var vapnet :P Och jag som är vänsterskytt fick det lite problematiskt :P Men sjukt trevliga människor, och jag trivdes i gruppen :)

Trivs fortfarande superbra i Hudik, och det är en fin liten stad. Har vant mig vid att stan inte har öppet på söndagar, behöver inte handla varje dag, och finns annat att göra 'n att åka in till stan på söndagar.

Blir en del träning, nu när jag verkligen kommit igång igen, testat några olika pass och hittat ett enormt roligt - Func Gym- Training (band) gav rejäl träningsvärk men var askul :)

Sedan blir det BodyPump, CXworx och BodyJam/BodyAttack också. Kul att äntligen få dansa igen - BodyJam e ju skitkul, få släppa loss, släppa alla spänningar o bara vara ett med musiken =)

Har börjat cykla till och från bussen på morgon och kväll, kändes bra för min kondition är inte på topp - har blivit fööör mycket bilåkande.

Och ja, vissa tror inte att jag som tränar så mycket kan ha dålig kondition, men alla ni som också tränar vet att om man inte tränar sin kondition så tappar man den lätt. Men det är också enkelt att förbä'ttra den igen, för man har en bra grundkondition och hjärtat kommer snabbt igång igen, och flåset.

Så, min kondition är kass, och cyklandet hemåt - uppför blir guld för att få en bättre kondition igen.

Man tränar olika och jag har inte tränat kondition på länge, får köra BodyAttack och BodyJam igen så kommer det bli bättre. Samt cykla och gå mer, lämna bilen stående hemma =)

RSS 2.0